Sommer kommer (Thea Helene)


Sommer kommer


Hei!!! Nå er det lenge siden jeg har blogget! Jeg har hatt en pause, det var ganske deilig det også. Jeg trengte litt avbrekk fra blogg, litt nye tanker og inspirasjon. Nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge fast igjen. Det kommer til å bli litt annerledes enn hvordan jeg blogget før, men jeg tror det blir bra. Litt forandringer og ny inspirasjon er ofte det som skal til. Ikke forvent at det blir 3 innlegg om dagen hver dag, for det blir litt i det meste laget, men jeg kommer nok til å prøve å blogge i hvert fall hver dag. Jeg har endret på designet, men det er ikke heelt ferdig enda, og headeren er bare midlertidig!

Sommeren nærmer seg i hvert fall og jeg gleder meg veldig til den startet for fullt!  Nå som sommeren snart kommer, betyr det mer fri og ikke så mye skole, derfor tenkte jeg at det passet å starte å blogge igjen nå! Jeg er også veldig positivt overrasket over at det faktisk har vært ett visst antall personer inne på bloggen hver dag selv om det er superlenge siden jeg har blogget! Det setter jeg veldih pris på i hvert fall. 

Starter med å vise dere to par ganske nye sko som er av mine favoritter i sommer. Blå Converse og neongule Vans som jeg synes er dødskule! Shortsen er også en ny favoritt fra H&M! 

 

Håper på at både gamle og nye lesere vil fortsette å følge meg videre!

-Thea

 • 05.06.2012kl.20:58 i Blogg
 • (3)

 • 05.06.2012 kl.21:14
  Hurra! Har savnet bloggen din, Thea! :D
  05.06.2012 kl.21:32
  Hyggelig å høre! :))
  Mari
  06.06.2012 kl.14:17
  Endelig tilbake! :)
  hits