Thea Helene -


varm, varmere, varmest.......Det er desidert varmest i dag. Du kan ligge ute å slikke sol i timesvis uten å bli kald.   I dag har jeg vært hos optiker for å prøve linser, det gikk veldig bra, men det var sykt vanskelig å ta på linsa, linsa var stor og øye mitt lite, dere kan tenke dere hvordan det gikk !!!   Jeg var på håndballskole i Larvik, forrige uke, det var sykt gøy. Vi trente to ganger om dagen, og på tirsdag og onsdag var vi på beach håndball EM! Det var veldig kult, på tirsdag var det åpning, og showkamp mellom OL-vinnerne i beiijing i og VM vinnerne i 1999 i vanlig håndball da. Torsdag var vi på badeland i skien, det var også veldig gøy. Men uansett tror jeg magen min var helt fulllstappa med godteri hele tiden, ikke bra :) hehe.

Lørdag løp jeg Kristina løpet, det var på 5 km. Det var ganske slitsomt, men det gikk bra. Jeg kom på 6 plass i aldersgruppen 12-16 år, med tiden 26.10. Er egentlig ganske førnøyd fordi, det var første gangen jeg har løpt nøyaktig 5 km.  I morgen reiser jeg til Gøteborg, jeg skal spille Partille cup, det blir veldig gøy, men da blir de ikke noe blogging den tiden tror jeg. 


vsShowkamp, har tatt dette bilde av Kristine, håper det var greit .


hndballskole 007 Tuva


hndballskole 006 Ingerid søta


Bruker du linser ?


THEA <3


 • 29.06.2009kl.11:51 i Blogg
 • (0)
 • Sommerferie ! <3


  Endelig sommerferie ! Det var sykt deilig å ta sommerferie i går. Men jeg fikk ikke sagt hade til alle og sånt :( Fordi jeg måtte løpe ned til frisøren, jeg hadde time halv 12, skolen var litt forsinket så sånn var det. Sov hos Hedda i går, det var super koselig, vi så på vg-lista topp 20 <3 I dag har jeg og hedda koset oss, også har vi jogga 5 km! Det var deilig egentlig, for vi måtte jo ha litt peiling på hvor langt det var, vi skal løpe kristina løpet neste helg.
  Endelig  er sommerværet kommer for å bli (forhåpentligvis). Skal på håndballskole i Larvik på mandag, det blir gøy !


  Har vært hos frisøren, her ser du før og etter :

  14 064


  dsc01122 Etter klippen, dette er også antrekke for i dag <3  Skal du løpe kristina løpet, eller har løpt et løp før ?
  THEA <3
  • 20.06.2009kl.18:29 i Blogg
  • (3)
 • Lenge siden !


  Det er lenge siden forrige innlegg, fordi det har skjedd så mye i det siste. Her er en liten oppdatering :
  Nesjar cup var suuper, vi kom til semifinalen og tapte den med ett mål, det var kjedelig. Uansett var der en super cup<3
  Tirsdag var det aktivitetsdag på skolen, 8 trinn hadde ansvaret, så vi måtte passe på aktivitetene. Jeg hadde høyde hopp.
  Var i byen etter det , og kjøpte en fondation,en flytende mineral fondation. Var i bursdag også , det var super koselig <3
  Onsdag var vi på stranden med trinnet. Litt kaldt, men fikk sola oss litt da. I dag har  skoledagen gått med på å rydde, også har jeg vært hos optiker og skjekket synet,  jeg skal begynne med linser, er litt nærsynt.  T il morningen i dag øste det ned regn , hadde på meg regne jakke, men uansett ble jeg våt,  jeg synes aldri sommerværet kommer;(  Og nå sitter jeg her, skal på håndball etterpå. Det blir vel den siste treningen før Partille cup tror jeg, må gi alt da. Hehe <3

  14 056Maja nedgravd i sanden :)
  Noen som hadde det samme øseregnet i dag ?  THEA <3
  • 18.06.2009kl.14:01 i Blogg
  • (1)
 • <3


  Oslo turen i går var veldig gøy , Vi kjørte to etasjers-buss inn og ut. Jeg satt helt foran oppe i bussen, hehe.
  Når vi kom dit  dro vi ned til aker brygge, der fikk vi en halvtime som vi kunne gjøre hva vi villle, de fleste dro et eller annet sted for å spise. Etter det gikk vi litt rundt samla, vi gikk til Akershus festning og litt sånn. Til slutt dro vi på teateret, vi var på Les miserables. Teateret var veldig fint synes jeg, men ikke det gøyeste jeg har vært på. Det var en musical, så de sang hele tiden, de var utrolig flinke til å synge.   Gleder meg skikkelig til i morgen, da skal vi på nesjar cup, det blir kos <3

  Har du sett Les Miserables ? Hva skal du i helgen ?


  THEA <3


  Noen bilder fra turen:

  14 017
  Vilde i farta .

  14 019

  Hele trinnet , ser utover havet

  14 024

  Meg, Ine, Tessa, Vilde, Sigrid og Cerina <3

  14 006

  Antrekke for turen, hadde ola jakkka over også.
  • 12.06.2009kl.15:47 i Blogg
  • (0)
 • Fri.....<3  I dag har vi fri fra skolen, digg <3 I dag har jeg vært hos farmor og jobbet litt, trenger litt penger vettu:)
  Skal til Frankrike i sommerferien, St-tropez  og rivieraen <3 Trenger å spare litt da, har prøvd å spare da, men da jeg har spart opp litt, har jeg fått øye på noe jeg bare måå ha.  Så var de pengene borte, men har bestemt meg for å spare ordentlig nå <3  Klarte å knuse parfymeflaska mi  dag :(   Dagens antrekk:
  14 003


   Bare elsker denne buksa , det er ikk så lett å se ,men det er noen hull i den. Har fiksa det selv med sandpapir, det er bare å skrape og skrape. Jeg har arvet denne buksa, men syntes den var så kjedelig. Jeg har sydd den in også, for den var så stor.

  Tips : Hvis du skal sy inn en bukse, ta den på deg vrengt, sett på nåler så du veit hvor langt du skal sy inn.( i der sømmen er fra før)Ta den av deg og deretter sy den på symaskin.


  Har du noen forslag til hvordan man kan tjene litt penger ?

  THEA<3

  • 10.06.2009kl.19:15 i Blogg
  • (0)
 • I dag har skoledagen egentlig vært ganske slækk, det er ikke så mye%


  DSC01115.JPG
  I dag har skoledagen egentlig vært ganske slækk, det er ikke så mye som skjer for tiden . Jeg må bare si at jeg elsker olajakka mi, den kan nesten brukes til alt . Som en søt sommerkjole eller en lang tunika. Problemet er at det kan bli litt mye med olajakke og jeans sammen, i hvertfall samme farge. Jeg synes det kan gå hvis man har en lang tunika som som skiller det litt . På bilde kan dere se dagens antrekk ,og olajakka mi <3 selv foretrekker jeg de lyse olajakke modellene . Nå gleder jeg meg til sommerferien og sommer været, tenk så deilig det blir å gå i shorts eller kjole hver dag og sole seg til det uendelige, vi får håpe det kommer snart da <3 hva liker du best , lyse eller mørke olajakker,og hva synes du om olajakke trenden ? THEA<3
  • 09.06.2009kl.15:51 i Blogg
  • (0)
 • Kontakt


  Hvis det er noe du lurer på er det bare å sende en mail til theahelene95@gmail.com .

  Du kan også følge meg på twitter , http://twitter.com/#!/TheaLindqvist
  Instagram: Thealindqvist
  BARE Å TA KONTAKT  DET ! :)  • 08.06.2009kl.20:28 i Blogg
  • (0)
 • Halloisen !


  I dag har egentlig skolen vært helt vanlig, ikke no spesielt gøy ,men ikke drit kjedelig heller.
  Til helgen er det Nesjarcup gleder meg sykt, det blir veldig morsomt . Det var i hvert fall det i fjor :)
  Gleder meg også til torsdag, for da skal vi til oslo med sklen å se på teater :)

  Legger ut et bilde fra Nesjar cup i fjor, under:

  THEA <3  bestelagetiverdenx3
  TT-J95 <3
  • 08.06.2009kl.15:42 i Blogg
  • (0)
 • Videoer


   

   

   

   

  • 07.06.2009kl.18:56 i Blogg
  • (2)
 • Typisk oss <3


  Velkommen til min blogg ! <3
  Her er noen bilder fra dagen i dag . Jeg har vært sammen med ine idag. Bildene er ikke sånn super proffe,men vi fikk oss en lættis !

  her er bildene :

  inee

  tha

  picnik collage  picnik collagee  Hva synes dere om bildene ?

  THEA<3
  href="http://www.bloglovin.com/blog/1671307/thea-helene-lt3?claim=223dwu47nja">Follow my blog with bloglovin
  Follow my blog with bloglovinhttp://www.bloglovin.com/en/myblog#
  Follow my blog with bloglovinhttp://www.bloglovin.com/en/myblog#
  • 07.06.2009kl.00:30 i Blogg
  • (3)
 • Om meg


  Jeg er en jente på 17 år fra Tønsberg. Jeg elsker å blogge, og jeg blogger mest om mote, skjønnhet, foto, tips og anbefalinger osv.. Min hverdag består av håndball,  venner, mote og blogging. Jeg kunne på ingen måte klart meg uten vennene mine, de betyr så utrolig mye for meg. Håndball er også noe som betyr veldig mye for meg, en stor del av livet mitt går med på det. Jeg spiller på Tønsbergs Turn jenter 95, jeg spiller for det meste kant, men kan egentlig spille hvor som helst. 

  Jeg har en veldig stor lidenskap for klær og mote, jeg får inspirasjon overalt, fra blogger, gata, blader osv.. 
  Bloggen prøver jeg å oppdatere så ofte som jeg kan, og jeg blogger om det som interesserer meg, håper det interesserer dere også.  Jeg blir veldig glad for kommentarer, og bare spør i vei hvis det er noe dere luret på !
  Håper dere liker bloggen min !
  • 05.06.2009kl.15:38 i Blogg
  • (6) • hits