Thea Helene -


Mine ringer/video


Jeg elsker ringer, og det er kanskje det jeg bruker mest av smykker. Både store små, fargerike og pastell fargede. Føler at det antrekket blir mye mer komplett med ringer på. Her har jeg laget en video som viser mine elskede ringer!

Jeg sa jo at det egentlig skulle komme en sminkevideo, men selvfølgelig hadde filmkameraet stoppet å filme midt i filmen av en eller annen grunn!! Skikkelig irriterende. Jeg hadde jo tenkt å poste videoen før jeg dro på trening, men da hadde jeg jo ingen video å poste. I tillegg funket ikke nettet, så jeg kunne ikke blogge om noe annet heller. Tror ikke det tekniske ville være på min side i dag! Da får jeg heller lage en ny sminkevideo i morgen.

 

 

Sangen: The writer av Ellie Goulding

 

Liker du ringer?

-thea

 • 31.08.2011kl.21:17 i Blogg
 • (9)
 • Antrekk 310811


  genser gina tricot bukse cheap monday boots timberland armbånd bikbok

   

  I dag var en lang dag på skolen, føltes veldig sånn i hvert fall! Vi hadde 3 timer fri midt på dagen, og selv om vi har fri blir man veldig sliten igen når vi skal begynne på fagene igjen. 

  Etterpå kommer det mest sannsynelig en liten sminkevideo, så stay tuned!

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

 • Vi trenger motivasjon


  Motivasjon er noe vi trenger for å komme oss gjennom hverdagen. Vi trenger motivasjon til å gjøre skolearbeid, stå opp om morgenen, trene, blogge osv. I perioder er det ting og saker som vi blir lei av, og da trenger vi motivasjon til å reise oss opp å gjøre det, selv om det til tider kan være slitsomt eller kjedelig.

  For å skaffe seg motivasjon til ting, tror jeg det er lurt å sette seg mål, eller tenke på hva morsomt som eventuelt skjer etter man har gjort noe som ikke er fullt så gøy. For det er vanskelig å for eksempel komme seg ut på joggetur hvis målet bare er å komme seg i form. Det er mye lettere hvis du har satt deg noen mer konkrete mål å jobbe mot. Da blir det automatisk morsommere å for eksempel jogge også, siden du så gjerne vil nå målet ditt. Skolearbeid og lekser kan også være utrolig kjedelig, og det kan være ganske vanskelig å sette seg ned med lekser når man blir distrahert av andre ting man helst vil gjøre. Da er det lurt å sette seg et mål om å for eksempel gjøre ferdig matte og engelsk leksene, også vite at du etterpå kan ´´belønne´´ deg selv med yndlingsprogrammet ditt, være med en veninne eller gjøre noe morsomt. Da er det mye lettere å bite tennene sammen å få det unnagjort!

  Mine tips for å skaffe seg motivasjon:

  • Sette deg konkrete mål. Mål du har lyst til å nå. Skriv gjerne en oversikt over målene dine, så blir det mye lettere å huske. Lag deg en plan for hvordan du har tenkt til å gjennomføre det, da har du mer oversikt!

   

  • Gjør kjedelige ting morsommere. F.eks er det mye morsommere å trene med en venn, enn å trene alene! Da er det også lettere å komme seg ut, hvis du har laget en avtale.

   

  • Lag deg egne belønninger, slik at mens du holder på med noe du ikke synes er så gøy, så kan du tenke på hva morsomt eller spennende du skal gjøre etterpå.

   

  • Hvis det er ting som er vanskelig, og du er på vei til å gi opp, si ting til deg selv som ´´dette skal jeg klare, jeg kan ikke gi opp nå!´´ Ha viljestyrke.

   

  • Og ikke minst ha tro på deg selv, og at du vil klare å gjennomføre ting.

   

  Det er også viktig å ha langsiktige mål. Det gjelder f.eks skolearbeid. De fleste skoler og universitet krever ett visst karaktersnitt, og det kan være kamp om plassen for å komme inn. Hvis du vet hvilken skole du vil inn på er det lettere å jobbe med skolen, siden du vet at det kreves for å komme inn der. Men det er også viktig å ha små mål på veien opp mot det store målet!

  Når det gjelder blogging, så trenger man jo motivasjon til det også. Hvis du har lite inspirasjon og motivasjon er det lurt å sette seg noen mål her også. Målet kan jo f.eks. være å skrive 3 innlegg om dagen, eller å få 50 flere lesere. Også er det jo litt morsommere å blogge hvis man får gode tilbakemeldinger. Det gjelder egentlig alt, vær flink til å gi deg selv ros.
   

  Hva pleier du å gjøre for å motivere deg selv?

  -thea

  • 30.08.2011kl.22:51 i Blogg
  • (4)
 • Baking makes things better


  Heihei! Da er det baking på høyt nivå, jeg og lillesøsteren min Ingrid bestemte oss for å bake litt i dag. Vi holder på å bake loff og litt boller. Vi bruker oppskriftene fra ´´Bakeriet i Lom´´ kokeboken, så nå håper vi på skikkelige bra bakst! Veldig koselig da, skikkelig søster Kvalitetstid♥ Nå venter vi bare på  at det skal heve.

  Elsker dette bakeriet:

  Dette er bakeriet vi har oppskriftene fra.


  Hevingen er det kjedeligste med å bake, kunne virkelig ønske det gikk fortete!!

   

  Liker du å bake?

  -thea

  • 30.08.2011kl.20:58 i Blogg
  • (9)
 • Antrekk 300811
  bluse/skjorte stradivarius bukse/tights Zara wedges skopunkten ringer fra spania 

  Håper dere har hatt en bra dag så langt! Synes det er utrolig koselig med alle kommentarer, og synes det er sykt hvor mange som var innom bloggen min i går i forhold til hvor mange lesere jeg har pleid å ha. Det synes jeg er veldig koselig♥

   

  Hva synes dere om antrekket?

  -thea

 • Wishlist  Just love!

   

  Har du noe av dette på din ønskeliste?

  -thea

  • 30.08.2011kl.14:03 i Blogg
  • (9)
 • Antrekk 290811


  Simple:


  jeans bikbok skjorte H&M boots timberland ring H&M

   

  Sorry for at bildene ikke ble så bra, men sånn går det når begge mine søsken/faste fotografer ikke er hjemme. Men det er vel bedre enn ingen ting!

  Jeg må bare si tusen takk til alle som har vært innom bloggen min i dag, og alle kommentarene! Det setter jeg veldig stor pris på, og det gir meg masse motivasjon til å blogge. Har også hatt leserrekord i dag, så det er veldig morsomt♥

   

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

 • DIY


  Noen ganger er jeg veldig lei av klærne mine eller spesielle klesplagg, sikkert flere som har hatt den samme følelsen noen ganger. Når det skjer vil man jo helst shoppe litt, men det er ikke alltid alle har penger til å shoppe hele tiden, i hvert fall ikke jeg. Når jeg har lite inspirasjon i klesskapet mitt pleier jeg å se etter nye muligheter i de plaggene jeg aldri bruker lenger eller er lei av. Noen ganger pleier jeg også å ta en tur på loftet for å se om det er noen gamle plagg der jeg kan bruke!

  I dag fant jeg en t-skjorte som jeg ikke har brukt på veldig lenge, og klippet av ermene. Ville gjøre den litt røffere, og det synes jeg den ble. For motivet er ganske kult synes jeg. 

  Før:

  Etter:
  Hva synes du om resultatet?

  -thea

 • Ukens blogg


  Hey!! Denne uken er jeg blitt plukket ut til å være ukens blogg på blogg.no! Synes det er utrolig gøy, jeg hadde ikke akkurat trodd at jeg skulle bli plukket ut, så det er jeg veldig takknemlig for♥

  Da håper jeg de som titter innom denne uken liker bloggen min, og det er bare å skrive i kommentarfeltet om det noe dere vil ha mer av eller mindre av på bloggen! Både ris og ros.

      -thea

  • 29.08.2011kl.12:25 i Blogg
  • (7)
 • Heart you


  Laget gele i disse søte hjerteskålene, er de ikke søte? Det ble veldig godt i hvertfall.

  -thea

 • Hårvideo


  I denne videoen viser jeg hvordan man lager fiskebenflette for de som ikke kan det! Håper dere skjønner det.

   

   

  -thea

 • Just me, again


  Hei på dere! Etter å ha tilbrakt hele dagen i hallen var det deilig å komme hjem å ta en god og varm dusj. Jeg har ikke følt meg helt i form etter jeg kom hjem, så det ble en rolig kveld for min del og derfor har jeg ikke orket å blogge før nå. Her hjemme har har vi spist godis og sett Braidsmaids, synes den veldig morsom faktisk.  Det har ikke akkurat bltt så bra blogging i dag, men jeg kommer nok sterkere tilbake i morgen!! Har faktisk en videoblogg på lur også, stay tuned.  Hva gjør du i kveld?

  -thea

  • 27.08.2011kl.22:16 i Blogg
  • (5)
 • Håndballdag


  I dag skal jeg være oppi hallen nesten hele dagen. Vi skal ha to treningsøkter, et spillemøte, lunsj og grilling, derfor kommer jeg ikke hjem før i kveld en gang! Håndball er jo alltids gøy, så det blir sikkert bra!  -thea

  • 27.08.2011kl.10:50 i Blogg
  • (4)
 • Antrekk 260811


  topp bikbok jeans cheap monday wedges skopunkten ring +smykke utlandske

   

  Første skoleuke er over, og det har faktisk gått overraskende fort! Neste uke begynner det med lekser og sånn, da tror jeg hardkjøre begynner for alvor, men vi håper på at ukene går like fort for det!

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

 • Strev


  I dag døde jeg nesten på vei hjem fra skolen! Veska var stappfull av bøker og dødstung, jeg holdte på å koke ihjel, den ene stroppen på vesken røk, prøvde å balansere skolepc´en i den ene hånda mens jeg holdt veska i den andre og jeg var dødsliten i beina etter å ha godt med hæler i hele dag. Må ha vært et latterlig syn å se på vangle på vei hjem fra skolen i dag!

  For en hjemtur sier bare jeg, og da jeg kom hjem var jeg svett og fin skal jeg si dere! Jeg hadde selvfølgelig glemt å ta ut saueullsålene i skoene mine, siden jeg ikke har brukt de siden det var kaldt. Jeg kokte! I tilegg så sluttet vi egentlig kl. halv ett på skolen, men vi måtte vente helt til kl.14.00 fordi vi skulle hente bøker og skolepc!! Kjempegøy å være på skolen i to timer lenger en vi egentlig måtte.  Veldig fornøyd med skolepc´n da, det er Hp 13 tommer. Macen er fortsatt bedre da!


  måtte legge igjen en del bøker på skolen også, fikk ikke plass til alle med hjem! Nå blir det nok snart bokbind påsetting, som er det værste jeg vet!!!

  tommel opp for en svett og god hjemtur!

   

  -thea

  • 26.08.2011kl.17:33 i Blogg
  • (3)
 • inspiration  photos by me


  • 25.08.2011kl.21:40 i Blogg
  • (5)
 • Yummi!!


  Oreokake er så digg! Jeg og min kjære lillesøster unnet oss en stykke oreokake i dag, det er farlig godt skal jeg si dere. Anbefales virkelig hvis du har et skikkelig søtsug. Det er veldig mettende og ett stykke holder for meg, klarte egentlig ikke å spise opp hele dette stykke en gang, men himmelsk er det♥

  Har du smakt oreokake før?

  -thea

  • 25.08.2011kl.18:48 i Blogg
  • (6)
 • Antrekk 250811


  strikkejakke bikbok bukse bikbok tee monki ring h&m

   

  I dag var min første "hele" dag på skolen, eller første ganger vi sluttet kl.15.00! Kjenner jeg blir litt sliten av å være på skolen så lenge, men det er jo noe jeg må bli vant til hver dag. Ellers har jeg hatt en fin dag!

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

  • 25.08.2011kl.16:15 i Blogg
  • (0)
 • Just relaxing


  I nuet ligger jeg i senga å slapper av. Er dødssliten i beina i dag, så det er deilig å ta det litt ro. Så nå har jeg dratt på meg en deilig joggebukse og min elskede Lady Gaga tee. Love it! Jeg var på håndballtrening fra kl. 16.00 til 18.30, og på foreldremøte etterpå. Føler jeg har gått mye og trent bra i dag, så jeg er rimelig glad for å ligge i senga akkurat nå! Tenkte jeg skulle se en episode av Pretty little liars, it´s so fun!

  Ha en super kveld videre!

  -thea

  • 24.08.2011kl.21:12 i Blogg
  • (1)
 • Dagens antrekk 240811


  I dag har vært en deilig skoledag! Vi hadde bli kjent dag på en måte, og det var koselig! Vi gikk tur på slottsfjellet, og litt i byen, var op biblioteket og hjemme hos læreren og grillet. Vi var bare vår klasse i dag, som betyr 9 stk! Men jeg synes det var hyggelig å bli enda bedre kjent.

  Om ikke lenge skal jeg åke av gårde på trening.   bukse bikbok belte bikbok genser gina tricot støvler hunter

   

  -thea

  • 24.08.2011kl.15:18 i Blogg
  • (3)
 • Accessories


     Øredobber fra Celine Englestad - smykke arvet av farmor - fjær ring fra spania - den andre ringen fra pull and bear

  Jeg begynner senere på skolen i dag, utrolig deilig å sove litt lenger! Håper alle får en super dag. 

  -thea

  • 24.08.2011kl.09:20 i Blogg
  • (2)
 • Trend: Metallic


  En av høstens store trender er metallic. Jeg synes denne trenden er superkul, og har selv tenkt til å skaffe meg noen metalliske plagg. Det fin masse muligheter for denne trenden, enten metallisk fra topp til tå, eller kombinere metallisk med noe mer nøytralt, eller bruke metallisk tilbehør og sminke! Personlig vil jeg gått for å kombinere metalliske plagg med noen nøytrale plagg. F.eks en metallisk skinny bukse kombinert med en hvit litt overzised strikkegenser.

  Her er noen favoritter:   

  Noen nøytrale plagg jeg ville kombinert med:   

  Hva synes du om denne trenden?

  -thea

  • 23.08.2011kl.18:38 i Blogg
  • (5)
 • Antrekk 230811


  Andre skoledag unnagjort, eller egentlig først ordentlige da, med fag og sånt. Jeg har overlevd i dag også, tenk! Det som er litt rart er at vi egentlig bare er 9 stk i klassen! Men vi er sammen 20 stk fra MDD i de fleste fagene, men noen fag har vi bare 9 stk i klassen, litt annerledes kan man si. I morgen blir skoledagen litt annerledes da skal vi nemlig hjem til læreren å grille, gå tur og litt sånn, det blir sikkert koselig!

   

  Dagens:
  bukse cheap monday singlet Lefties smykke og ringer randome butikker sko timberland

  Må bare tilføye at det ble dødsvarmt utover dagen, holdte på å koke i hjel på vei hjem!!

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

  • 23.08.2011kl.15:12 i Blogg
  • (1)
 • Nytt design!!


  Nå har jeg sittet i flere timer og endret på designet! Fint med litt endringer synes jeg, endret også litt på fargene i headern.  Hope you like it!


  Hva synes dere om det nye designet?

  -thea

  • 22.08.2011kl.18:07 i Blogg
  • (2)
 • Første skoledag


  Da var første skoledag over, og et nytt skoleår har startet! Har fått en helt ny klasse, nye lærere og ny skole. Dagen begynte kl. 08.00, som jeg skal starte hver dag. Først var det samling av alle 1. klassinger i aulaen, så ble klassene ropt opp. Jeg kom i 1 st i. Vi fikk en liten omvisning på skolen, og deretter en quiz som skulle gjøre oss litt kjent i bygget. Så ble det utdeling av timeplan, og etter det var dagen slutt. Det var litt skummelt i begynnelsen, men ble bedre etterhvert.

  Dagens antrekk:
  et litt nervøst smil før første skoledag, hehe  Bukse
  cheap monday bluse stradivarius jakke H&M sko H&M ringer+veske fra utlandet

   

  Hvordan var din første skoledag?

  -thea

  • 22.08.2011kl.12:26 i Blogg
  • (3)
 • Da var sommeren over


  Sommerferien er nå over! Første skoledag i morgen, ny skole, ny klasse, alt blir nytt. Både gruer og gleder meg.Jeg synes sommerferien har gått alt for fort, vil ikke at den skal være ferdig allerede. Nå blir det inn i nye rutiner, tidlig morgener and so on. Jaja, det går nok bra, men ferie er så deilig!

  Får vel mimre litt tilbake på sommeren:  Noen sommerantrekk:  Gleder du deg til å begynne på skolen?

  -thea

  • 21.08.2011kl.19:20 i Blogg
  • (1)
 • Happy Birthday


  Nå har jeg kommet hjem fra cupen! Det gikk sånn passe bra, vi kom på andre plass i pulja vår, og kom til a-sluttspillet. Vi tapte første kamp i dag, og røk ut. Vi hadde vel ikke helt våknet enda. Men morsomt var det uansett! 

  I dag har min kjære Mamma bursdag♥ Jeg vil si gratulerer med dagen, mamma og håper du får en strålende dag!! Du er verdens beste, jeg kunne ikke hatt en bedre mamma enn deg. 
  Loveu ♥

  -thea


  • 21.08.2011kl.17:41 i Blogg
  • (0)
 • Antrekk 190811


  Hi! I kveld har vi feiret Ingrid sin bursdag med halve familien, de som ikke var der forrige gang. Koselig det!

  Jeg tenker det blir en tidlig kveld på meg i dag, siden jeg reiser på cup i morgen tidlig klokken halv åtte!! Vi skal spille Hummel Cup, og sover over til Søndag. Så nå må jeg snart begynne på pakkingen. Tror ikke det blir blogging i morgen av den grunn, men jeg gleder meg til cup♥

  Antrekket:


  Kjole og sandaler fra Spania, var ikke en spesiell butikk.

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

  • 19.08.2011kl.21:41 i Blogg
  • (2)
 • Innkjøp: school stuff


  I dag har jeg vært på en liten bytur for å ordne skolesaker til skolestart som er på mandag! Det nærmer seg veldig nå, men det har ikke gått helt inn på meg at ferien er over enda. Jeg har jo 50 % på bikbok, og tenkte at jeg skulle se på noen jeans, jeg prøvde veldig mange, men klarte ikke bestemme meg. Null jeans på meg i dag, det var vel kanskje like greit da.

     Nå må jeg vel ha orden i skolesakene mine.

  Det hølja ned i dag, så det ble med en paraply hjem! fra Accessorize


  Har du handlet inn skolesaker?

  -thea

  • 19.08.2011kl.16:28 i Blogg
  • (1)
 • Some favourites


  Nå har jeg samlet sammen noen av mine høstfavoritter fra forskjellige nettbutikker! Det har kommet veldig mye fint ut i butikkene nå. Høsten er jo den beste tiden for mote vet dere♥

   

   

    -thea

  • 18.08.2011kl.21:13 i Blogg
  • (1)
 • MAG


  På veien hjem fra Farmor i dag kjøpte jeg bladet Mag, synes bladet har blitt mye bedre i det siste, kanskje fordi Celine har blitt sjefsredaktør. Hun som var sjefsredaktør i Topp før, om dere vet hvem hun er. Mye bra mote og inspirerende bilder. Også fulgte det med 50% på et valgfritt plagg fra Bikbok, wee!

   

  

  -thea

  • 18.08.2011kl.16:25 i Blogg
  • (1)
 • antrekk 180811


  Heihei!

  Jeg og Ingrid skal hjelpe litt til hos Farmor i dag, så snart sykler vi av gårde, nå merker jeg at det ikke er mange dagene igjen til skolestart, vil fortsatt ha ferie jeg.

     Topp topshop bukse bikbok sko zara

   

  Tycks?

  -thea
  

  • 18.08.2011kl.11:58 i Blogg
  • (5)
 • Video: øyenbrynstips


  Tenkte jeg skulle vise dere et øyenbrynstips som jeg så på et tv-program for ganske lenge siden, og som jeg synes er et veldig fint tips! Det tok ganske lang tid å lage videon, siden jeg ikke er helt vant til redigeringsprogrammet enda, men håper det ble bra!

   

   

  Likte du tipset?

  -thea

 • Morgenstund


  Dette har vært en deilig morgen. I dag kunne jeg sove lenge, uten at jeg måtte ha på noen vekkerklokke! De siste dagene har jeg hatt trening tidlig, og da mått våkne tidligere. Nå må man jo nyte de siste dagene av ferien, ikke mange dagene igjen til skolen begynner nå. 

  Snart turer jeg av gårde på trening!

   -thea

  • 17.08.2011kl.12:00 i Blogg
  • (1)
 • Dagens


  Hei og hopp!

  I dag har jeg vært på trening nesten hele dagen. Vi hadde dobbel økt i dag. Første trening begynte kl. 10.00 og varte til 12.00, så fikk vi mat i hallen og ble der til vi skulle trene på wellness fra kl. 15.00! Så jeg kom ikke hjem før i femtiden. 

  Her er dagens antrekk:  Bluse zara shorts gina tricot belte bikbok ballerina sko H&M ring spania

   

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

  • 16.08.2011kl.18:51 i Blogg
  • (4)
 • Favourits


  Her er mine favorittsanger for tiden, de jeg hører mest på:

   

  Ellie Goulding - Lights

  Adele - Set fire to the rain

  Coldplay - Every teardrop is a waterfall

  Beyonce - Best thing I never had

  Jarle Bernhoft - Choices


  Hører du på noen av disse sangene?

  -thea

  • 15.08.2011kl.19:27 i Blogg
  • (2)
 • Pink lipstick


  
  ysl- rouge pur  couture 27
  

  -thea

 • Ny dock


  Nå har jeg endelig skjønt hvordan man endrer docken, så nå har jeg fått ny dock. Det har tatt sin tid, men nå er jeg veldig fornøyd da!

   

  Hva synes dere?

  Hvis du har mac, har du endret din?

  -thea

 • Johnny Jensen og Co


  Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av undulatene som har flyttet inn hos oss. Det er 2 stykker, en gutt og en jente. Gutten har fått navnet Johnny Jensen, etter håndballspilleren, hehe, men jentas navn har ikke helt blitt bestemt enda. Vi har bare hatt de i to døgn, men det ser ikke så værst ut enda, så tror jeg holder ut. Når de blir litt tammere blir det sikkert litt koseligere også!

     Hva synes du om fugler som kjæledyr?

  -thea

  • 14.08.2011kl.20:04 i Blogg
  • (2)
 • Video: hytta


  Her er en video fra da jeg var på hytta på Tjøme. Skulle egentlig legge den ut før, men det ble alltid noe tull med videon. Her er den i hvert fall:

   

   

  Fikk ikke blogget så mye i går, spille håndballkamp, også skulle jeg rett til Vilde på sommerfest. Håper på bedre i dag da!

  Edit: Hadde vidoen som privat, så det gikk ikke ann å se den, men nå har jeg endret det, skal kunne ses nå! 

  Hva synes du om videoen?

  -thea

  • 14.08.2011kl.09:42 i Blogg
  • (2)
 • New in


  I går kjøpte jeg denne søte toalettmappen fra en liten butikk i Skjåk. Søt, sant?

     -thea

  • 13.08.2011kl.13:22 i Blogg
  • (1)
 • Finally home!


  Etter en laang biltur er jeg endelig kommet hjem! Godt å komme tilbake til sivilisasjonen. Vi har fått med oss to nye familiemedlem hjem, to undulater! Vi fikk dem av en dame i Skjåk, ikke til min store begeistring egentlig, men mine to små søsken derimot er i himmelen! 

  Dagen begynte på Bakeriet i Lom, som har verdens beste brød og boller!  mamma kjøpte bakeboka som kokken på bakeriet har laget, så nå kan vi bake masse gode boller!


  raster litt her da!

   

  Har du vært i Lom før?

  -thea
  

   

  • 12.08.2011kl.22:12 i Blogg
  • (1)
 • Kyrkja


  I dag kjørte vi inn til leirvassbu for å gå Kyrkja, et fjell som er 2032 m.o.h. Være var helt fantastisk, sol og nesten helt skyfri himmel! Har aldri opplevd så fint vær her før, så det var utrolig deilig. Fjellet var veldig bratt, så da vi nesten var på toppen måtte man klatre skikkelig, og da fikk jeg veldig høydeskrekk!!! Jeg turte ikke klatre den siste biten for å komme helt opp til toppen, så mamma ventet med meg litt under toppen. Ingrid, Tollef og pappa klatret helt til topps, og spesielt Ingrid var veldig tøff i dag. Hun var ikke redd i det hele tatt, imponderende. Turen var veldig fin uansett da!  

  Her ser dere Kyrkja bak pappa.

   

  

   

  Tollef på toppen


  pappa på toppen


  Ingrid på toppen

  

  Fjellet
  

  -thea

  • 11.08.2011kl.20:46 i Blogg
  • (1)
 • Sykkeltur


  Vi tok med syklene opp her på fjellet, så i går syklet vi gamle Strynefjellsvei, som ble bygget i 1884. Veldig fin vei å sykle med veldig fin utsikt. Været var veldig skiftende i går, det kunne være strålende sol i noen minutter før det plutselig ble pøsende regn. Sånn skiftet det hele tiden!

  Bilder:


  

  -thea

  • 11.08.2011kl.07:56 i Blogg
  • (1)
 • Hvil i fred


  I dag var det begravelse for kjære Benedichte. Benedichte var en av de uheldige som omkom under den forferdelige tragedien på Utøya 22/7-11, noe som er utrolig urettferdig. Jeg gikk på samme trinn som Benedichte gjennom 10 år, og jeg vil alltid huske Benedichte som en sprudlende og glad jente som turte å være seg selv. Jeg hadde dessverre ikke mulighet til å være i begravelsen siden jeg er her i Lom, men jeg skulle så gjerne vært der. Jeg håper det var en veldig fin sermoni, og at du har kommet til et fint sted nå Benedichte♥ Tenker fortsatt på deg.  -thea

  • 09.08.2011kl.19:58 i Blogg
  • (1)
 • 9/8-11


  I dag har vi gått nok en fjelltur her i Jotunheimen. I dag gikk vi tur på et fjell ved Skjåk, i Breheimen nasjonalpark. Vi gikk tur, fiska litt og rastet. Veldig fin tur da!

  my daddyy


  sopp!!!
  vi skrev navnene våre med noe olje/tjære inni den hytta vi rastet ved da!
  -thea

  • 09.08.2011kl.19:25 i Blogg
  • (0)
 • Ekspedisjon flyvrak


  I dag skulle vi egentlig gå en liten og ikke så veldig slitsom tur, siden vi hadde en lang tur i går. Vi hadde bestemt oss for å gå til et flyvrak, som ble skutt ned under krigen. Det ble skutt ned etter en kamp med noen engelskmenn i 1940. Det skal lages en film av dette, og den kommer i mars 2012. I hvert fall, det skulle ikke være så veldig langt dit, men vi visste ikke helt veien. Vi gikk og gikk rett oppover, og vi var kommet nesten 1300 m.o.h da vi fant ut at vi hadde gått feil! Vi måtte da gå nedover igjen, vi lette og lette etter vraket, men fant det ikke. Og da vi nesten hadde gitt opp, fant mamma det endelig. Vraket var egentlig bare 5 minutter unna der vi hadde parkert! Enda såå langt vi hadde gått, kunne vi bare gått i 5 minutter for å finne vraket! Jaja, vi fikk oss en skikkelig tur i da også da. Etter turen dro vi på bakeriet og spiste bolle, og nå chiller jeg på hytta. good life.  Kopi av flyvraket

   


   

  Endelig fant vi flyvraket:


    tenk at det har ligget der i 70 år!


  her ser vi hullene fra kulene 
  -thea

  • 08.08.2011kl.19:21 i Blogg
  • (2)
 • Eventyrisen


  Nå er jeg kjempesliten i beina mine, etter en 8-timers lang tur! Vi gikk til en isbre, og der ble det brevandring. Utrolig spennende egentlig, det er jo veldig mye sprekker og slikt i breen, gøy å oppleve det også. Denne turen kalles Everntyrisen, men selve breen heter egentlig Svelnosbreen. Turen startet på spiterstulen kl. 10.00, og vi var tilbake på spiterstulen rundt 18.00. Kjenner det skikkelig i beina nå! Selv om jeg er sliten nå var turen veldig morsom, og breførerne var veldig flinke.


  Storfamilien på tur!    her skulle vi krabbe gjennom et kjempesmalt "hull" i breen.


  med vår flinke brefører!


  Har du gått på isbre før?

  -thea

  • 07.08.2011kl.21:32 i Blogg
  • (2)
 • Ankommet Lom


  Etter en lang biltur har vi endelig ankommet  hytta vi har leid her oppe. Vi brukte vel ca 7 timer opp tror jeg, men vi hadde noen stopp da. For meg gikk turen ganske fort, vi startet jo tidlig i dag morges, så jeg sov veldig mye av turen. Trengte å ta igjen litt søvn. Da vi kom frem til Lom, spise vi på bakeriet. De har verdens beste boller, nam!

  I dag har mamma og pappa bryllupsdag, de har vært gift i 17 år! Gratulerer mamma og pappa, veldig glad i dere♥ Så når vi kom frem til hytta, feiret vi med champagne, ganske så fortjent etter 17 år.  Nå skal vo fortsette å feire litt med fin middag og kveldskos. 

  hytta vi har leid.
  

  I morgen blir det tidlig opp da også, vi skal bestige en fjelltopp. Satser på at været blir bra.

   

  -thea

  • 06.08.2011kl.19:06 i Blogg
  • (2)
 • Jotunheimen next


  Da har jeg kommet hjem fra treningsleir. Jeg har hatt en slitsom, men morsom uke i Danmark. Har i hvert fall kommet i gang med ordentlig trening, og det er bra! Det gikk mest i trening, soving, gå på butikken og være med resten av jentene. Det ble ikke noe bilder, føler liksom ikke for å ta bilder når alle er veldig slitne, svette og blodige, hehe. Det var koselig å være med jentene på laget, og vi hadde det veldig fint. Men jeg savnet veldig senga mi da.

  Jeg postet noen innlegg jeg hadde lagd på forhånd, i forrige uke. Så takk til Ingrid som postet de til meg! Nu er det snart avreise til Jotunheimen. Kl. 07.00!!! Vi skal leie hytte, gå i fjellet, og på bre og liknende. Kommer til å oppdatere derfra. 8 timer i bil, wish m good luck!  morgentryne, wee

   

  -thea
  

  • 06.08.2011kl.06:38 i Blogg
  • (2)
 • Oppsumering: Juli


   

  ? Måneden startet med håndballcup i Barcelona med beste håndballjentene♥ Hadde en super tur!

   

   

   

  ? Var en uke igjen i Spania,  og delte rom med denne supre jenta:

  Vilde♥

   

  ? Hadde 3 utrolig bra dager på slottsfjellfestivalen med herlige jenter!

   

   

  ? Bestefar ble 70 år!

   

  ? Fikk macbook pro!!

   

  ? Ingrid ble 13 år, og vi feiret på brygga, og hjemme med oreokake.

   

   

  ? Fredag 22. juli, ble helt annerledes enn forventet. En sorg spredte seg utover hele Norge, og det er en dag jeg aldri vil glemme. Uvirkelig.

  Terroraksjon mot regjeringskvartalet

   

  ? Tilbrakte en kjempefin uke på hytta på Tjøme.

   

  Alt i alt har jeg hatt en kjempefin sommermåned juli!

  -thea

 • pink raspberry muffins


  -thea

  • 03.08.2011kl.10:49 i Blogg
  • (2)
 • If the world was flat I'd probably swim off it
  

  -thea

  • 02.08.2011kl.13:50 i Blogg
  • (0)
 • Troen på drømmen


  Å følge drømmene sine synes jeg er viktig. Vi lever bare en gang, og hvis det er noe man virkelig har lyst til, så synes jeg man bør satse på det. Jeg tror det viktig å ha troen på at man kan klare å realisere drømmene sine. Troen på en selv er noe av det viktigste for å lykkes, og tro at man kan klare det. Selvfølgelig må man jo være litt realistisk, for det blir litt vanskelig hvis drømmen er en sangkarriere, og du selv vet at du er tonedøv, og ikke kan synge i det hele tatt. Men jeg mener at å ha troen på det man gjør og vil få til, spiller en viktig rolle i det å lykkes. For at vi skal klare å dette, må vi som oftes jobbe hardt. Mange gir opp for lett, og tror at løpet er kjørt hvis det tar tid. Og for mange vil det ta tid, og mye krefter for å klare å nå drømmen. Da er det viktig å ikke gi opp med det første. Si som Justin Bieber "Never say Never!"

  Hvis du innerst inne har en drøm du har lyst til å realisere, må du ikke være redd for å prøve. Det værste som kan skje er at du misslykkes, og det lærer man bare av. Jo flere ganger man misslykkes, jo bedre blir det for hver gang du prøver, det tror jeg. Uansett om man er 16, 30 eller 50 år, er det ikke for sent å følge drømmen sin. Jeg tror at i Norge har det vært for mye jantelov, og derfor har ikke mange mennesker turt å prøve, i tilfelle de feiler. Jeg synes vi skal kaste bort janteloven, og vise oss fram så mye man vil. Har man et talent, eller drøm man vil følge, så skal vi gjøre det. Vi skal gjøre det uten å bry oss om hva andre mener!  

  -thea

  • 01.08.2011kl.21:24 i Blogg
  • (3) • hits