Thea Helene -


White on whiteTopp zara bukse only skinnjakke victoria of sweeden belte gammelt

Hei! Endelig helg! I dag har jeg vært i Oslo med spansk-klassen! Veldig morsom skoledag i forhold til å bare sitte i klasserommet å gjøre oppgaver. En veldig grei avslutning på uka. I dag starter skjærgardslekene, en håndballcup her i Tønsberg. Jeg kan ikke spille pga ankelen min, men i dag så skal jeg ta turen å se på! Håper jentene spiller bra!

-thea

 • Today´s outfit


  Bukse gina tricot topp zara sko bianco smykke H&M

  Hei! Lånte denne søte toppen av lillesøsteren min i dag, elsker disse type toppene! Har ikke blogget de siste dagene siden jeg ike har hatt tid, + at i går så jeg ut som en våt pandabjørn da jeg kom hjem, etter å ha syklet hjem i pøseregn...

 • I want to wear this


  red lips

   

  • 27.08.2012kl.20:54 i Blogg
  • (1)
 • Dagens antrekk  Bukse only skjorte h&m sko dna

  Endelig helg! Det skal bli så deilig å sove lenge i morgen, merker godt at skolen har begynt igjen. I dag så vi Kon Tiki på kino med skolen. Det var utrolig bra, og jeg anbefaler alle  å se den! Det er bare helt sykt å tenke på at det faktisk er en virkelig historie!

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

   

   

 • My new purse

  Fra Friis and Company

  Kjøpte denne fine vesken rett før skolestart. Jeg trengte en veske jeg kunne bruke på skolen, og denne her er perfekt! Akkurat passe stor,  den enkel også synes jeg den er veldig kul. 

  Hva synes du?

  -thea

 • Start every day with a smile and get it over with
  Det var dagens quote! Jeg synes den sier noe viktig. For dagene blir så mye bedre ved å smile mer, ved å være mer positiv og le mer.  Bare disse små tingene kan utgjøre store forskjeller. Prøv å vinkle ting til det positive, og konsetrer deg mindre om det negative! Et smil kan gjøre så mye!

  -thea

  • 22.08.2012kl.18:08 i Foto
  • (1)
 • Trend:Burgunder


  Burgunder

   

  Plagg fra H&M, Gina, Zara og Acne

  En stor trend, som sikkert mange har fått med seg, denne høsten er burgunderrød/vinrød! Personlig synes jeg denne fargen er perfekt for høsten og gleder meg til å bruke plagg i denne fargen. Den kan kombineres med farger som svart og gull. I noen tilfeller synes jeg hvitt kan være kult å kombinere med! Og hvis du er skikkelig into burgunder kan man gå for et antrekk med burgunder fra topp til tå! Nå kan høsten bare komme...
  Hva synes du om trenden?
  -thea
 • Black and white


  Genser h&m b shorts bikbok ring h&m

  Andre skoledag er overstått! I dag fikk vi et lite snev av sommer heldigvis, deilig! Hadde noen nye fag i dag også, så det var spennende! Litt rart å være tilbake på skolebenken synes jeg.

  -thea

 • Outfit // first day of school


  topp zara bukse only

  Første skoledag er overstått! Det var en kort dag, vi begynte sent og sluttet tidlig. Vi gjorde vel egentlig ikke så veldig mye spesielt, og regner med at den første uken ikke blir så altfor hard. Gruer meg allerede til mye lekser og prøver.. Litt rart å tenke på at jeg nå er andreklassing! Føles så uvandt! 

  -thea

 • You're never fully dressed without a smile
  Kjole zara belte ??

  Hei! dette er dagens antrekk, da vi feiret lillesøsteren min sin familiebursdag! Etter mye god mat og masse kaker har det gått innover meg at jeg faktisk skal på skolen i morgen..Så nå skal jeg prøve å gjøre klart litt skolesaker og finne antrekk for morgendagen! Vil ha lenger ferie jeg!

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

 • Gårsdagens antrekk
  topp gina tricot skjørt zara belte og sko ??

  Jeg rakk ikke å poste innlegget i går. Jeg lånte dette herlige skjørtet av min lillesøster Ingrid i går, elsker snitter på det! Nå skal jeg bare nyte de siste fridagene før vi starter på skolen igjen! Det håper jeg dere gjør også.

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

 • Today´s outfit // neon shoes

  topp gammel fra Lindex skjørt h&m sko vans

  Denne toppen fant jeg faktisk på loftet, den er mamma sin gamle! Synes den var så kul at den fortjente å komme til bruk igjen! Nå er det egenltig bare en dag av sommerferien igjen, hvis vi ikke teller med helgen.... Vi får nyte de siste dagene så godt vi kan!

  -thea

 • Tips: mellommåltider/lunsj


  Hei, jeg tenkte jeg skulle komme med noen tips til noen sunne alternativer til mellommåltider eller evt lunsj. Dette er måltider som jeg synes smaker veldig godt også!

  Smoothie er alltid godt, og det er noe av det beste jeg vet. Ved å blande litt havregryn i, blir det litt mer ´´mat´´ i , og det metter litt mer. I smoothien pleier jeg å bruke frosne bær, veldig lettvint, yoghurt og juice. 

  Oppskåret frukt og bær. Passer vel best som et mellommåltid og kan også erstatte sukkersuget. Jeg synes oppskåret frukt og bær er utrolig godt, og i det siste har jeg fått veldig dilla på blåbær, kan spise en hel boks alene, og bruker blåbær til omtrent alt. Mine favoritter er blåbær, jordbær, mango, druer og melon.  Proteinpannekaker. Min nye favoritt lunsj! Sunt, mettende og godt! 

  Du trenger:

  ca 40 gram havregryn

  2 egg

  2/3 ss cottege cheese

  1 ts kanel 

  1ts sukker

  Så blander man bare alle ingrediensene sammen og steker i panna. Jeg spiser de med syltetøy eller bær. Dette er bare en grunnoppskrift også kan man sikkert tilsette eller ta bort noe annet hvis man vil det. Jeg fant litt forskjellige oppskrifter på slike pannekaker også satt jeg sammen en oppskrift som jeg synes passet for meg.

  -thea

  • 16.08.2012kl.16:03 i Blogg
  • (3)
 • My latest instas
  Følg meg gjerne på instagram @thealindqvist

  -thea

  • 15.08.2012kl.10:44 i Blogg
  • (1)
 • Me and my red skirt  skjørt zara tee zara sko converse veske pieces

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

 • Dagens antrekk


  genser/bluse inwear shorts h&m halskjede fra Afrika

  I dag har jeg slappet av i sola, og nytet dagen ute i det varme været. Så dagens antrekk ble veldig comfy og deilig. Kan egentlig ikke gjøre så mye annet heller, siden jeg tråkket over på lørdag og ankelen min er veldig vond. Jeg fikk i hvert fall haltet meg ut for å ta antrekksbilder da, haha. Men satser på at foten blir bra igjen raskt!

  Hva synes du?

  -thea

 • blueblueblue


  I dag sminket jeg med litt blå innslag, brukte en blå kajal på kanten under øynene, noe som jeg synes ble ganske fint. Tok også på en blå negllakk, begge produktene er fra Isadora. 
  Hva synes du?

  -thea

 • Today´s outfit  shorts bikbok tee zara sko dinsko smykke arvesmykke briller rayban

  Denne shortsen har ligget glemt i skapet lenge, og nå som jeg endelig begynt å ta den til bruk igjen. I dag har jeg også blitt ukens blogg hos ragnhildfredrikke.blogg.no, noe som jeg setter veldig stor pris på!

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

 • Some details
 • Dagens antrekk


  shorts bikbok topp (lillesøster sin) primark sko converse

  Hei! Endelig litt sommervær, utrolig deilig! Jeg liker utrolig godt kombinasjonen av skinn og denim, så jeg gikk for det i dag. Jeg reiser til Oslo denne helgen, skal spille cup og besøke noen venner av familien. Tror det blir noen blogg oppdateringer selv om! 

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

 • New in
  Gina Tricot // 149 kr

  Kjøpte denne genseren for noen dager siden. En utrolig deilig høstgenser, også kostet den bare 149 kr, veldig billig for en genser synes jeg. Litt sårt å allerede begynne å kjøpe høstklær, for da skjønner man at det ikke er så lenge igjen av sommeren.. Men jeg tror denne genseren blir veldig fin til høsten, også er den jo i en av denne høstens store farger, nemlig vinrød/burgunderrød. 

  -thea

 • Sunt og godt


  I det siste har jeg begynt å prøve å spise litt sunnere. Ettersom  ferien alltid inneholder mye drittmat har jeg nå prøvd å vri om kostholdet litt etter at jeg kom hjem. Siden jeg elsker frukt og bær så har jeg funnet ut at det er en utrolig god erstanting til godis og liknende når søtsuget inntreffer. I tillegg føler jeg meg mye freshere når jeg spiser sunnere! 

  Et mellommåltid som jeg synes er veldig godt som også kan brukes som en slags dessert er fukt/bær blandet med Cottege Cheese og vanilje kesam. Det er sunt, men samtidig veldig godt! 

  Her har jeg brukt:

  Cottege Cheese

  Vanilje kesam

  havregryn

  frukt/bær; jeg har da jordbær, mango og druer  Her ligger all frukten oppå havregrynet, vaniljekesamen og Cottege cheesen, men jeg blander det sammen etterpå. 

  -thea

  • 09.08.2012kl.14:56 i Blogg
  • (1)
 • A hint of neon yellow
  Kjole gina tricot armbånd cubus/bikbok ring h&m sko vans briller rayban

  Hei! Så i dag at jeg ikke har fått blogget på nesten en uke... Jeg har ikke hatt kameraet, så da lot jeg være. Her har dere dagens antrekk, love my yellow shoes! De er neste enda mer neon i virkeligheten. Jeg nyter de siste ukene med sommer nå, ikke lenge igjen til skolestart.. I dag har jeg også malt en del i kjelleren, vi pusser opp og jeg gleder meg sånn til å bli ferdig! Jeg skal få nytt rom, og det skal bli så herlig å innredet et nytt rom! Lover at jeg skal vise det på bloggen når jeg er ferdig!

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

 • Top of the world


  I går var jeg i Oslo og så på lillebroren min spille Norway Cup. Var gøy å se hvordan det var på sletta! Vi tok også en snarttur innom Holmenkollen, og til toppen av hoppbakken, siden vi ikke hadde vært der før. Det var utrolig fin utsikt fra toppen, og det var veldig høyt! Hadde aldri turt å sette utfor i den hoppbakken!

  some pics:  Gårsdages antrekk:

  Genser h&m kjole spania sko converse armbåd bikbok briller rayban

  -thea

  • 02.08.2012kl.14:12 i Blogg
  • (2) • hits