Thea Helene -


Dagens antrekkBukse only skjorte h&m sko dna

Endelig helg! Det skal bli så deilig å sove lenge i morgen, merker godt at skolen har begynt igjen. I dag så vi Kon Tiki på kino med skolen. Det var utrolig bra, og jeg anbefaler alle  å se den! Det er bare helt sykt å tenke på at det faktisk er en virkelig historie!

Hva synes du om antrekket?

-thea

 

 

 • My new purse

  Fra Friis and Company

  Kjøpte denne fine vesken rett før skolestart. Jeg trengte en veske jeg kunne bruke på skolen, og denne her er perfekt! Akkurat passe stor,  den enkel også synes jeg den er veldig kul. 

  Hva synes du?

  -thea

 • Trend:Burgunder


  Burgunder

   

  Plagg fra H&M, Gina, Zara og Acne

  En stor trend, som sikkert mange har fått med seg, denne høsten er burgunderrød/vinrød! Personlig synes jeg denne fargen er perfekt for høsten og gleder meg til å bruke plagg i denne fargen. Den kan kombineres med farger som svart og gull. I noen tilfeller synes jeg hvitt kan være kult å kombinere med! Og hvis du er skikkelig into burgunder kan man gå for et antrekk med burgunder fra topp til tå! Nå kan høsten bare komme...
  Hva synes du om trenden?
  -thea
 • blueblueblue


  I dag sminket jeg med litt blå innslag, brukte en blå kajal på kanten under øynene, noe som jeg synes ble ganske fint. Tok også på en blå negllakk, begge produktene er fra Isadora. 
  Hva synes du?

  -thea

 • Some details
 • New in
  Gina Tricot // 149 kr

  Kjøpte denne genseren for noen dager siden. En utrolig deilig høstgenser, også kostet den bare 149 kr, veldig billig for en genser synes jeg. Litt sårt å allerede begynne å kjøpe høstklær, for da skjønner man at det ikke er så lenge igjen av sommeren.. Men jeg tror denne genseren blir veldig fin til høsten, også er den jo i en av denne høstens store farger, nemlig vinrød/burgunderrød. 

  -thea

 • Sporty vs Classy


 • Give a girl the right shoes, and she can conquer the world  Fra Zara

  Fikk med meg disse herligetene hjem fra Italia. 

  -thea

 • Sneak peak of today´s
  -thea

 • DIY


  Hei! Noe jeg elsker å gjøre er å fikse på gamle klær, klippe, sy eller sette på fine detaljer! I dag har jeg satt på noen runde nagler på en highwaist shorts fra Bikbok. Den shortsen har jeg tidligere også klippet i på formen. Jeg synes det ble veldig fint. i tillegg har jeg også klippet en hvit blondesinglet kortere, slik at det blir mer en cropped top/bustier! 

  Take a look:

  Shorts, før:

  Etter:

  Liker du å fikse på klær?

  -thea

 • hits