Thea Helene -


Outfit // LeoGenser Mango bukse zara sko dna 

Hola! Har på ny genser og ny bukse som jeg kjøpte i Spania!

-thea

 • Malaga outfit

  skjørt ginatricot t-skjorte h&m smykke h&m sunnies rayban sko converse

  I dag var vi på shopping i Malaga! Det var en veldig fin by, og det var gøy å ha vært der også. Det var mange fine butikker der, hele familien fikk shoppa en god del. Jeg er utrolig fornøyd med innkjøpene, så de får dere nok se i antrekk i nærmeste fremtid:) Handlet blant annaet på Zara, Stradivaruis, Mango og Pull and Bear. I morgen blir siste hele dagen, så den må nytes til det fulle! Vil ikke dra hjem...

  -thea

 • Outfit // Maxidress


  kjole bikbok smykke h&m sandaler dinsko briller rayban

  Her er kveldens antrekk fra i går. Da spiste vi på en Indisk resturant, og maten var utrolig god! I morgen blir det shopping i Malaga, gleder meg!!

  Slenger med et bilde av mine skjønne søsken:  -thea

 • Outfits of august


  August er måneden som starter med lette sommerklær, og avslutter med bukser og gensere!

  Har du noen favoritter fra august måned?

  -thea

 • White on white  Topp zara bukse only skinnjakke victoria of sweeden belte gammelt

  Hei! Endelig helg! I dag har jeg vært i Oslo med spansk-klassen! Veldig morsom skoledag i forhold til å bare sitte i klasserommet å gjøre oppgaver. En veldig grei avslutning på uka. I dag starter skjærgardslekene, en håndballcup her i Tønsberg. Jeg kan ikke spille pga ankelen min, men i dag så skal jeg ta turen å se på! Håper jentene spiller bra!

  -thea

 • Today´s outfit


  Bukse gina tricot topp zara sko bianco smykke H&M

  Hei! Lånte denne søte toppen av lillesøsteren min i dag, elsker disse type toppene! Har ikke blogget de siste dagene siden jeg ike har hatt tid, + at i går så jeg ut som en våt pandabjørn da jeg kom hjem, etter å ha syklet hjem i pøseregn...

 • Dagens antrekk  Bukse only skjorte h&m sko dna

  Endelig helg! Det skal bli så deilig å sove lenge i morgen, merker godt at skolen har begynt igjen. I dag så vi Kon Tiki på kino med skolen. Det var utrolig bra, og jeg anbefaler alle  å se den! Det er bare helt sykt å tenke på at det faktisk er en virkelig historie!

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

   

   

 • Black and white


  Genser h&m b shorts bikbok ring h&m

  Andre skoledag er overstått! I dag fikk vi et lite snev av sommer heldigvis, deilig! Hadde noen nye fag i dag også, så det var spennende! Litt rart å være tilbake på skolebenken synes jeg.

  -thea

 • Outfit // first day of school


  topp zara bukse only

  Første skoledag er overstått! Det var en kort dag, vi begynte sent og sluttet tidlig. Vi gjorde vel egentlig ikke så veldig mye spesielt, og regner med at den første uken ikke blir så altfor hard. Gruer meg allerede til mye lekser og prøver.. Litt rart å tenke på at jeg nå er andreklassing! Føles så uvandt! 

  -thea

 • You're never fully dressed without a smile
  Kjole zara belte ??

  Hei! dette er dagens antrekk, da vi feiret lillesøsteren min sin familiebursdag! Etter mye god mat og masse kaker har det gått innover meg at jeg faktisk skal på skolen i morgen..Så nå skal jeg prøve å gjøre klart litt skolesaker og finne antrekk for morgendagen! Vil ha lenger ferie jeg!

  Hva synes du om antrekket?

  -thea

 • hits